Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tornadons tungomål



In i en supercells mesocyklon

blåsdraget byter riktning

och hastigheten med höjden



rotationens virvelarm

kan spinna loss och uppnå

det monstruöst rapidsnabba



tornadon äntrar sin ominösa

bana plöjer sin motorväg

efterlämnar skuggor och stoft




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-05 16:50



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Väl beskrivet naturfenomen.
2019-05-06
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP