Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dragning som krockar...

En skogshuggare han skrockar
gott, att han alla flickor lockar
till sängs så direkt
man han ljuger så fräckt
där drar han också timmerstockar...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-05 17:42



Bookmark and Share


  SatansSon
den här texten har tendens. den drar åt det ekivoka hållet, men vill samtidigt hylla morpheus som matlagningsexpert.
2019-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt