Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försök själv då...

Skrivglad poet ord gestaltar
och dikter bygger upp och alstrar
och nå´n limerick
i något roligt skick
då skriks det: VERSFÖTTERNA HALTAR!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-05 18:27



Bookmark and Share


  ULJO
Kul
2019-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt