Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han tittar in i sin älskades ögon

i hopp om att få se vad som står på där
För han tycker inte om att se henne ledsen
När hon är ledsen smittar det lätt av sig och ställer
till med massor av besvär
Så när han frågar henne lite snällt vad det är
är det hon som spottar och svär
Jag har tråkiga nyheter till dig, min älskling
För idag fick jag ett missfall, tyvärr
Så vi får väl försöka igen, nu när vi ändå har gått
och köpt oss en ny barnsäng
För vi kan ju inte ge upp nu heller?!

Han tittar in i sin älskades ögon!

Ken Cassel
5/5-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-05 22:00



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Här känns både sorg men också framtidstro och mod
2019-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel