Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Discokillen i sitt essé

Diskokillen springer titt som tätt till toaletten för att
ta sig en näsa, där kokainet får hans näsa att börja fräsa
Sen är det bara ut på dansgolvet igen som gäller
För det är där som han kan visa upp alla sina talanger
när han fäller en och annan dans konkurrent
Dansar skjortan med dem alla
Sen att han är en mästare på dansgolvet är ju redan
allmänt känt
För det är sällan som han ramlar på näsan efter att han
har kommit lite på slänt

Diskokillen hoppar upp och ner och in ut för han lever
ständigt i diskodunkets vilda tjut
Och så länge musiken dundrar på ur högtalarna kommer
han aldrig att kunna sluta dansa
Så om du kvinna råkar komma i vägen för honom lär han
steppa fram till dig och chansa, på att du vill dansa
och lite till, istället för att bara sitta på ändan din helt still...

Diskokillen i sitt essé

Ken Cassel
5/5-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 153 gånger
Publicerad 2019-05-05 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel