Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frostskador - 2

Med frostskador är det så
att tiden får läka
skadan demarkerar sig
skiljer det som dör
från det som lever vidare
smärtsamt får tiden verka
långsamt och med tålamod

ärren skapas
resterna av livet




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-05-05 23:03



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
tunn hud går upp då vinden går över eller om någon trampar på det nyss läkta
såren oläkta

2019-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP