Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bubblan

I en liten bubbla
vilar damens hopp
I väntan på sommardagar

Längtan!

Sommarkjolen på
Blåklint i hår, i blick
Glada skratt tillsammans

Förhoppningen är ett hopp
ett som finns före
det som kanske blir

Att äntligen våga tro
att livet finns där
för damen

Längtan!

Solen som värmer
precis så där lagom
när nattregnet tvättat världen

Den vänligaste kärleken
kanske finns ändå
för damen i sommarnatten

Längtan!




Fri vers av Betzy
Läst 120 gånger
Publicerad 2019-05-05 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Betzy