Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden benämns.

Endast drottningen av nässlorna kommer att korsa reliefen och skens himmel.
De som biter dig en gång kommer att bita dig och andra gången är bara en fråga om tid!


Tunga moln och splittrade den svarta bitaren nu suger biet den vackraste blomman,på  det mycket regniga paraplyet som tvättade balkongen upp till fönsterbrädan.

Jag är rädd för det faktum att jag har i åtanke men inte i mina armar för mer på din sommar som redan har äcklats i 6 timmar i total solbadning.
Lövverket är en prakt av mousserande smaragder av ursprungliga stenar. Blommorna av hårande horn och poraminer har tagit sig innan lövverket. Rosa, gul, vitt dominerar och pryder kronan av gränden till superstore.
Broplatåerna visas här i landet där det vanligtvis besöktes vid Paloma. Den meteorologiska vapenindustrin förtärde kyskhet och oskuld av paresprodukter.
Flickor och pojkar gör sin debut på den globala patriotiska nivån,
De populära gästarbetena dricker nu den söta cocktailen av arsenik av krematorier utbredd i havsvatten, flygplan, ångor, bilar är de som stagnerar vår lycka. Genom att flytta och styra oss från och med nu kommer allt bara att delas genom reps och robotar, den omhuldade ordern har inte längre existerat,
Smörblommor genom pollinering kan göra oss glada om vi inte har några fenor att flyga från land till land och blomma i blom.
Den hemska och underordnade regeringspolitiken genom drottningen och tortyren och utförandet har blivit sanna. Bikupan är det land där du är född och du elimineras när du har gjort ditt jobb.




Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-06 09:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP