Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ordlekar är ju populära, så varför inte leka en smula mera med orden. Det är inte längre söndag eller ens programmet 'Landet Strunt', men även om det har ett stänk eller två av humor, kan det vara vanskligt att se för någon som du?


Stag-party (nyhetshaltig rick)




Du har väl vind i seglen, Gösta?
Kommer du högsta betyg in hösta,
livet självt är en skola just riktig
var dag i den bör synas viktig
vare sig du jobba på eller kan rösta.



(Illa nödig förklaring.
Stag är en verksam del av en segelbåt.)




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 175 gånger
Publicerad 2019-05-06 09:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP