Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verktygslösa, vad vore vi...

Hur blev jorden till vi frågar Boss
med ett vanligt don, cirkelsåg förstås...
Men hallå Du där...
vår yttre atmosfär...
Stjärnmejseln tände hela rymdens bloss...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-06 10:12



Bookmark and Share


  ULJO
Fyndigt
2019-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt