Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontext


Länkar
minnesskärvor
till små
souvenirer

En inkomplett
samling

På jakt efter
sin kontext




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-05-06 10:25



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Gillar hur väl formen samspelar med innehåll här! Supersnyggt!!
Och ja, nog är det ett idogt arbete att finna och hålla samman lösa trådar, fragment till ett större helt...
2019-05-07

  Stay Golden
Folk är äventyr i sig själva
2019-05-06

  Olof Lagerhorn VIP
En insiktsfull och väl utvecklad metafor om våra minnen.
2019-05-06

  Marita Ohlquist VIP
Som en ofullbordad tavla!
2019-05-06

    ej medlem längre
Komplicerad, den där jakten på pusselbitar.
2019-05-06

  Larz Gustafsson VIP
Fragmentariskt.
2019-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP