Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tidens väsen.


En guds man.

I denna tid av Medeltida mörker
de svarta kåpornas tid
där bilorna svingas i namn av moral och dygd
där oskyldiga piskas till oigenkännlighet.

Försmådda kvinnors sköten skriker efter
ungdomens Älskogs fröjd.

Jag en guds man cyklar genom prunkande
vårens kväll härliga dofter i Kärlekens tid
till hemliga möten
när katten jagar möss på främmande ort.

Jag frågar ej efter namn vill ej veta
om dom heter lill eller angneta.

Deras Lycka går ej att ta miste på
kyssar i mängd vi träffas nästa veckan då.




Fri vers av Stefan Höglund
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-06 10:47



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vedervärdig antikristlig propaganda.
2019-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Höglund
Stefan Höglund