Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Och när askan talar hämnd 

 

Och,
När askan reser upp sig
Reser jag upp med

Och,
När havet stormar agg
Stormar jag med

Och,
När vinden blåser rött
Blåser jag med

Askan!
Havet!
Vinden!

Har rött färg
Och lukter blod
Min oskuld blod

I årtal har vi rest tillsammans
I tusentals år har vi stridit tillsammans
I evigheten har vi haft varandra

Min aska!
Mitt blod!
Min Anda!

Talar agg!
Ser på gamla tider som nya tider bara agg
Ser på nya tider som gamla tider bara agg

Mitt hjärta ägdes av ingen människan på jorden
Mitt blod sugs av alla människor och religionen
Min Anda krossades av hela existensen

Och,
När det dags igen att sprida mörkret överallt
Sprida döden och pesten över andras hjärta

Det är bara köra hård…. HÄMND!

 

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 157 gånger
Publicerad 2019-05-06 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP