Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett berusad minne

 

En berusad minne
En berusad ögonblick
En berusad dröm

Har och är jag

En berusad steg
En berusad promenad
En berusad stad

Lever jag som och i

En berusad fågel
En berusad skog
En berusad jakt

Lever jag på evig på flykt

Ett berusad hav
Ett berusad skepp
En berusad kapten

Är mitt liv

En berusad spädbarn
En berusad pojke
En berusad man

Var jag i hela mitt liv

En berusad ensamhet
En berusad sorg
En berusad stillhet

Talar jag öppet till hela världen

En veck i tiden var jag en människa
Kärleksfull och drömfylld
Offrade allt mitt jag för andras skull

Därför har människa utnyttjat och gjort slut på mig





Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 182 gånger
Publicerad 2019-05-06 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP