Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känsla

 

 

du rörde i mitt innersta

dit ingen varit förut

du väckte en känsla till liv

en känsla som legat i dvala

 

yrvaken och förvirrad

som ett nyväckt barn

oförstående inför 

det som hände

 

kärleken tar egna vägar

följer egna regler

har inget manus att följa

oberäknelig och nyckfull

 

människan söker sitt

men kärleken söker ditt

ditt hjärta varmt bultande

att älska utan förbehåll




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-06 12:04



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
En kompis (PP) håller nog inte med, han skrev en låt betitlad "I hate love" he
2019-05-07

  Jörgen Jalmo
Vackert om kärleken!
2019-05-07

  överlevaren VIP
Ja kärleken har sin egen drift att pocka på....
2019-05-06

  Marita Ohlquist VIP
Fin kärlekspoesi!
2019-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP