Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku6maj19

Majsnön lägrar sig,
och blåklockan har slutat
klinga sin tystnad.




Bunden vers (Haiku) av Algotezza VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-06 13:10



Bookmark and Share


  Birk Andersson
Läste först majs nön :)
2019-05-06

  Larz Gustafsson VIP
Snö är en styggelse.
2019-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP