Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A B C...

 

 

"Att vara eller inte vara"

Bevingat uttryck från Shakespeares drama

Cello spelade dock inte Hamlet

Dramatiska gester var hans signum

Eljest var han dyster

Flummig ett annat sinnelag

Glad var han sällan

Håglös och hämningslös

Illa var hans livssituation

Jaget var kluvet

Klandervärt var hans beteende

Livet sågs från mörka sidan

Modern bekymrad

Något bättre hon önskat

Oroväckande tecken syntes vid horisonten 

Platsen var Danmark

Qvitt eller dubbelt

Vinsten tilldelades segraren

Xantippan var ute ur spelet

York upphov sin stämma

Zebran på scen felplacerad

Åkte genast ut

Ärligt spel var det inte

Ödet fick ha sin stilla gång

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-06 13:49



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Annorlunda bra recension
2019-05-07

  överlevaren VIP
Briljant ordat!
2019-05-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Kul och klurigt i bokstavsordning!
2019-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP