Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tala om platsen den heliga platsen; Vad finns det?


Verklighetsfrämmande.

 

Barnen som befinner sig i lägret i ”al-Hol” i norra Syrien sedan tre månader tillbaka, det är bara mardrömsdag och natt läsa om tusen tal kommentarer svenska folket vill inte få små svenska barn till Sverige! Medan tonåringar är redan plisserade på andra platser i världen och rehabiliteras formas till starka modiga människor.

Vapenhandlare vill lämna ondskas frön på avstånd, så har gjort alltid Sverige relikten behandlingen och görs från fall till fall …

Att ge sig på med verbalt våld på ett barn där eller här är likasom en och samma terrorister. Det är bara platsen som skiljer sig igår där imorgon här.

En svens journalist kartlägger alla kommentarer.  För att spåra dem potentiella terrorister i dagens läge välmående direktorer eller vanliga folkpappor av sina barn på svenska mark.

Jag tittade på dokument utifrån igår kväll, Det handlade om ”Slaget om Mosul efter Isis” där korruptionen var present i återbyggnaden och sekulära bygder som låg i ruiner med IS soldater inne som får inte begravas och behandlas som sopor.

Plötslig stöpte jag med tankarna till folket som mår inte så bra på sådana platser Jag gjorde analogi med fyllnadsrester av den nya staden Djurgården som vi besökte då var bara en midsommar typisk svensk äng blomster fält med ropet skalla över staket var massor med ben av människor rester när vi kom fram den svenska kranmannen spilade mjölkpaketen i leriga jord medan vi satt där och stirrade med respekt på den andliga rituell som hade respekt för det jobb som han måste göra men också för det som är efter livet upphör för den respektlös mänskliga galenskapen.

Han offrade sitt dricka för ett krig och relikers I detta fall var massmordjord från när och fjärran. På den tiden från Yugoslaviska kriget på Balkan. Investerare Folk mår väldig dåligt i den nya staden när man påstår detta så tankarna för mig till Bianca.

En religion med att pussa reliker eller att bo på platser som har som grundstens är nytt religion, I Rumänien lämnade 9 miljoner människor landet för det makabra religion som födes efter revolution och Ceausescus exodus, och fördrar bo på gamla gators i främmande länder* så väll intellektuelle och analfabeter romska tiggare.  

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-06 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP