Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillåtet

Det omöjliga
i att göra mig förstådd
det totalt omöjliga
i denna strävan
detta försök
att nå en plats
utanför mig själv
över till den andra sidan
av tillvaron
av verkligheten

Men jag kan förlora
mig själv
till dig
det är tillåtet




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-06 14:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP