Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Min äldsta dotter la in detta på facebok och tankar kom och tankar gick.


TRE GENERATIONERS BRUDAR


Vad har ej hänt för oss alla

av sorg, glädje och smärta

genom år av barnafödande

och yrkesliv av skilda slag

och fritidsliv och rekreation

Tankar kommer och går...




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-05-06 14:16



Bookmark and Share


  mare VIP
Livets dagar
som vandrar
på snabbt och
plötsligt en dag
ser vi tillbaka
vemod finns
alltid med
minnena
bevarar vi
i våra hjärtan
vackra brudar!
2019-05-10

  Eva Helene VIP
Så fint, föder tankar även hos mig som läser och ser fotona.
2019-05-08

  louisegirl
Så fina bilder <3 vilka minnen och funderingar foton ger.
2019-05-07

    ej medlem längre
Fina bilder på brudarna i familjen!
2019-05-06

  Niliboy
Men vilka fina brudar, allt gott. Bibbi!
2019-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP