Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


älskade klokuggla

 

det gör så ont allt det sköra när höljet brister

denna värld så full av smärta sliter oss bort

vassarnas hjärta dallrar, det blänker vått i solen 

som en fjäril

så lätt stiger röken mot skyn 

ljudet från hovarna våra klapper genom byn 

då vi jublande springer mötet till vindarnas by

 

och havets grönskande pupill

 

Kärleksfulla kramar <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 271 gånger
Publicerad 2019-05-06 15:44



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
kan se dig vid tangenterna kram<3
2022-08-04

  morgonstjärna VIP
vilken musik kram <3
2019-06-02
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP