Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är värdefull


Vårens träd vilar i sig själva

och morgonens fåglar flyger

genom gröna dimmor

bryter bladverkets skal till skimrande droppar

Ömheten i lövens skimrande dunkel

blandas med dina ord


i trädens flödande källor




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-06 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP