Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Run away bride




It’s easier to focus on happiness
Than to heal
But real happiness arrive
When you are whole

Still, I’m chasing every smile.




Fri vers av annapoem
Läst 120 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-05-06 18:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känns och känns igen på många sätt och vis! <3 Mycket mycket bra beskrivit! kram
2019-05-08
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem