Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag blev kär på en gång

när jag fick se Sophie Lloyd ifrån England
på Youtube spela el-gitarr
Kraftigt imponerad
För vilken duktig och vacker kvinna
Så om jag hade fått en chans på henne skulle jag aldrig
vilja att hon skulle få försvinna
Både charmig och sensuell, läcker och god
Hade inte haft något emot att ha henne spelandes
hemma vid mitt vardagsrumsbord
För vad kul vi skulle kunna ha, hon och jag, då vi gör
sköna låtar tillsammans
Då jag inte skulle kunna säga något annat än
Hipp Hipp Hurra!!!

Jag blev kär på en gång!

Ken Cassel
6/5-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 142 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-06 20:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken vinst Ken, bara till att gratulera :)
2019-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel