Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det vackra

när dagarna blir ljusare och längre
när mörkret aldrig blir kompakt
när göken gal och ärlan hittat hit

när solen värmer så huden blir varm
när kaffe smakar bäst utomhus
när alla fönster är putsade med nya gardiner

när regnet spolar rent från pollen och damm
när älgkalvar virrar utan sin mor
när hjärtat känns stort och varmt

det är då
som allt det vackra
gör ont





Fri vers (Fri form) av SpamPippiL VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-06 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP