Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lövskog

En björk växer fram ur mina lungor
Spräcker revbenen
Skär sönder huden
Grenar spretar från min mage
Också ut ur min hals
Löv är starkare än ben och hud
Snart slits jag itu när stammen tornar upp
Saven kokar över av längtan
efter en himmel att omfamna
Låt mig bli en hel skog




Fri vers av Elin Jakobsson
Läst 188 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-05-07 02:07



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Din text kan både kopplas till hopp och förtvivlan. En kamp mellan två levande ting. Väl beskriven och berörande.
2019-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Elin Jakobsson
Elin Jakobsson