Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fanns inga moderna saker på den tiden. Men posten fanns.


Kort och koncist!

De hade tio barn.
Den näst yngste hade fått arbete många mil hemifrån.
Lång tid gick, de hörde inte något från sin son.

Men en dag kom det så äntligen ett brev.
Mannen i familjen sa; nu mor har vi fått brev från Olof.

Han öppnade kuvertet tog ut brevet och läste högt;
Idag regnar det i bergen!

Er Olof!




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-07 11:07



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Tror nog att dom ville veta mer om hur han hade det, men brevet mottogs nog med glädje!
2019-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP