Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cafe`Latte och Morsorna

De finns faktiskt.
De där morsorna.
Som fikar på cafe`,
Med sin Cafe` Latte ,
Och jag undrar...

Hur längesedan är det, sedan de bestämde sig för att ses?
Var det i veckan, som det bestämdes?
Eller flera månader tillbaka?

Om det var flera månader sedan detta möte bestämdes,
Så är det bara naturligt, att de har mycket att prata om.




Bunden vers av Mim
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-07 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim