Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blyg - Haiku

 

 

sent väntar våren

förläget visa sin prakt

kyla den ej tål




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-07 12:59



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Som tidsfördriv i väntan på våren, ett litet filmtips, Mel Brooks "Det våras för stumfilmen", galet kul!
2019-05-07

  Per Drysén
Tråkigt när växter fryser
2019-05-07

  Jörgen Jalmo
Fin haiku!
2019-05-07

  Birk Andersson
kan
även naturen
få gåshud?
2019-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP