Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är alltid ensam.


jag tror att du skulle välja
alkoholen över mig om
jag bad dig att fatta ett
beslut

och jag vill
aldrig kräva
det av dig

så jag biter ihop och plockar upp
bitar av mig själv innan jag går och lägger mig





Fri vers av emsutan
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-07 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emsutan
emsutan