Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som kärlek är

 

 

för evigt inristat i själen

kärleken som är

som alltid förlåter

även de mest förhärdade

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-05-08 15:13



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
"I hate love" som PP skrev håller nog inte med
2019-05-09

  överlevaren VIP
Störst är kärleken ....
2019-05-08

  Kungskobran VIP
Förlåtelse och tolerans
är kärlekens essäns
2019-05-08

  Feliaxel VIP
Kärleken är fantastisk
2019-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP