Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obalans

Fina minnen gör sig påminda när
jag befinner mig i min lilla bubbla

I världen utanför den kan det ibland
kännas tillgjort och väldigt sårbart

När någon då ser igenom allt som jag
gömt undan och förstår mig totalt

Det är inte kärlek, inga sådana känslor
men något som gör mig hel och glad

Då vill jag säga ja utan tvekan

Men mitt hjärta säger nej




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-05-07 16:34



Bookmark and Share


  aol
Så nära hjärtat väger olika känslor ut varann
2021-02-08

  Quasimodo
Motsatser och tveksamheter som möts och inte stämmer samman för tankar och känslor, ett dilemma vi ofta får möta på livets väg!
2019-05-08

    Max Poisé
Och så ser världen ut! Känslor styr kosan och motarbetas av förnuftet. När dessa är i obalans skapas ångest.

Bravo!
2019-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP