Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag ringer.. Men minns


Pappa du är död

Far är död
Ändå så tänker jag

Att han vet nog
Vad som är bäst..

Sen minns jag
Att han är död..


T240 k




Bunden vers av Federico Romano VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-07 18:32



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark och bra...Samma för mig..tänker på min far när jag behöver hjälp med något även då jag vet att han varit borta i snart 5 år
2019-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano VIP