Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar i dina ögon

och jag ser
mina tårar
i dina ögon

som speglar
av min tomma
själ

fast du är
bara en skugga
av det

som varit
ett vi
men är
ett jag




Fri vers (Fri form) av virre
Läst 184 gånger
Publicerad 2019-05-08 01:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre