Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Numismatikern och flickan

Pojken var ren
Olevd, oprövad
Därav såg han bara efter flickor som också de var rena
Oskulder, oprövade, olevda
Som numismatiker kände han igen ocirkulerade mynt
Han letade en ocirkulerad flicka

Så såg han Henne, orörd, oskuldsfull
Han uppvaktade henne
Hon sa ja
Det blev deras fall
Bägge i ett cirkulerade




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-05-08 06:51



Bookmark and Share


  Respons VIP
En sedelärande historia! 0 + 0= 0.
2019-05-12

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande!
2019-05-08

    Sefarge VIP
Båda o gick och blev
Torsk (på oskulden)
men fann annat att
förlusta sig med?
;)


2019-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP