Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The silent scream

 

 

and there was life

so tender so soft

a being of something beautiful

a miracel created

 

then everything changed

something terrible happened

life was attacked

life was slowly dying

bit by bit

and then

 

the silent scream

throughout the Universe it echoed

the miracle for ever gone

no more no more

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-08 11:41



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
So sad, so sad...
2019-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP