Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Något av det värsta som finns är när klacken går av, en råkar slå till med armen i en elektrisk apparat eller göra illa tån mot en möbel, råka i trubbel med en vän och upptäcka att vännen var en just ovän...


Mer sanningsenlig sång?




För några nätter sen
jag drömde så att det
var krig på jord
att somlig fred var slut

det var en sorglig syn att se
ruiner nu det som förr var nytt
det som byggts för att vara flott
jämmer och elände fyllde av luft

och så vidare
det hör en så sällan sjungas
i Eurovisionsschlagern
och tur är väl det, för ingen...




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av lodjuret/seglare VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-08 17:00



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Sjunga om det
som är sjunga om
det som bär, vore
en bra skjuts ju
för alla här...
2019-05-12

  lodjuret/seglare VIP
Japan ligger inte i Europa, de borde få vara med. Australien ligger inte heller i Europa vad jag vet, och de har visst visat ett visst intresse av att delta. World series, spelas bara mellan lag inom uesa's gränser. Men det beror nog mest på att 'de' inte erkänt 'resten av världen' som just 'en del av världen'...
2019-05-09

  ULJO
Lite Cornelis feeling här.

Eurovision borde man dock bojkotta. Israel gör inget flr mänskliga rättigheter och fred.
2019-05-09

  danne //
Må hända musik tar nya skepnader via metronom stavens tic tac -Ny skapande klart ja kanske inte helt å hållet i min smak alla gånger men ett öra vänjer sig tillslut av rytmen o pulsen. Dock ska man fråga sig om Eurovision är rätt begrep så väl Eurovisionsschlagern då icke Europeiska kontinenter verkar med av olika ande-ledningar att känna en slags skuld Europa står i att . Varför då inte byta namn till något mer passande ...?

När en slår en på tårna så hämtar en annan en stor slägga å demolerar hela foten som hämnd .. klart det är vuxna som vet bäst ..
Brukar inte hoppa in i politiken men kände en viss ryckning nu.

Bra poäng ändå Lodjur

2019-05-08
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP