Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Singelsläpp igen

nu har jag släppt den femte singeln
med det material som ska bli min andra skiva

låten heter "Multum Stultus"
och finns på Spotify och övriga strömningstjänster

det känns fint att nånting händer igen –
det höll faktiskt på och tog kål på mig när ingenting gick framåt...

som tur är har jag min poesi och min novell nu
när min andra skiva har kört fast så fruktansvärt




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-08 13:34



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Lyssnade till Multum Stultus, det kändes som musiken talade med mig
med en egen speciell röst. Fint
2019-05-08

  Kungskobran VIP
Lycka till
2019-05-08

  AKT VIP
Lyssnade och gillar den!
2019-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP