Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Apropå en idiotisk insändarskribent.


ÖDE Ö

vill du följa med

till min öde ö?

man vill ha mig där

man vill att jag ska dö

sluta då, ditt kräk

med ditt gulag-gnäll

du som vill se mig

i isoleringscell

 

tragiskt att du är

så inkonsekvent

en representant

för en kontinent

svingar yxan nu

skriker ut sitt hat

så intolerant 

och så rabiat

 

 

LARZ GUSTAFSSON 8/5 2019

 

DÖD åt EU!




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 138 gånger
Publicerad 2019-05-08 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP