Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rent och snyggt runt sorgen

Om jag känner Anna
rätt
kommer hon inte att behålla min toalett
som den är
vid mitt frånfälle;

dammig, bemängd
med toarullar i olika grad av avrivning,
medikamenter, salvor, tandborstar,
cykelbyxkrämer,
plåster -

utan hon kommer att städa skinande rent

Hon är en praktisk lady;
håller rent och snyggt runt sin sorg




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-08 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP