Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bron över mörka vatten


du kan göra vad du vill
bara du tror på dig själv
du bär inom dig makten
du kan göra allt du vill
ge inte upp, sluta inte andas

sluta aldrig att tro på dig själv
du är modig
jag bryter mitt bröd
lägger dem sida invid
plockar du dem
hittar du hem




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-08 15:00



Bookmark and Share


  AKT VIP
Positivt och sant!
2019-05-08
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP