Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vårrus

Våren här
Känslor på topp
Vad kan hända
Om man säger stopp

Kan man hindra
Känslors rus
En vårkärlek
Så varm och ljus




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-05-08 15:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Varför säga ”stopp”? Låt oss berusa oss med varann!
2019-05-22

  M.Eta
Våren sätter igång känslor! Fint
2019-05-09

  ULJO
Kärleken får en större framtoning när det är vår
2019-05-08

  Marita Ohlquist VIP
Härligt positiv text, bara att njuta av allt det fina!
2019-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP