Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En önskan om värme


Vi väntar..

 

När ska du värma min kalla kropp
jag vill inte längre frysa
fast du skiner och strålarna flödar
kan jag ännu inte sitta och mysa

Nordan den viner över allt
och täcker stolt dina strålar
vill att allt runt oss ska var kallt
och istapper i blommorna målar

Så lys allt du kan och lite mer
vi skickar åter Nordan mot Nord
vi hoppas Du Solen nu oss ser
när vi öser dig ner med lovord

(Copyright © Christin Lederman)




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 160 gånger
Publicerad 2019-05-10 18:38



Bookmark and Share


  ULJO
Fin önskan. Men värmen kommer.
2019-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP