Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…ibland finns det likt en broms som slår till inom en. det kan vara svårt att realisera drömmar. men slutar man att drömma flyktigt och kort försvinner livskraften snart bort...


jag ville jag vore

 

jag ville flyga fritt

likt ett löv i vinden

så kom funderingen

vad gör jag i en storm

vad händer vid regn

 

jag slog det ur hågen

att drömma jag vore...

 

så kom jag ihåg att livet

är vad man gör det till

 

fortsatte leka i tanken drömma jag vore

 

för se om det regnade blev jag till en båt

om det stormade en elalstrande vindflöjel

kom vintern blev jag till frostrosor vackra

om våren blommade jag likt en magnolia

 

 




Prosa av Solstrale VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2019-05-08 16:28



Bookmark and Share


  Roger VIP
Njutbar elegans och så Magnolian - den blomman är inte av denna världen!
2019-07-31

    ej medlem längre
rosa magnolia luktar champagne, den vid tumba centrum luktar tvättmedel...
2019-05-13

  M.Eta
Mycket fin text om möjligheternas möjligheter!
2019-05-09

  stormengudrun VIP
Den här är vacker :-)
2019-05-09

  ULJO
Fantasi som terapi. Härligt
2019-05-08

    Max Poisé
Särskilt behaglig!
2019-05-08

  Johan Strömstedt
Att låta fantasin ta sina språng måste man få göra. Ibland söker man det orealistiska. Det kallar jag frihet. För vem vill gå i band! Inte ens hunden.
Bra fångat!
2019-05-08

    Sefarge VIP
" Livet är vad man gör det till. .."
I högsta grad ( med vad man förmår
det till?)
;)


2019-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP