Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Köp och sälj!

Köp o sälj!
Tänk hur mycket man kan köpa. Tänk hur mycket du kan sälja.
Hur mycket kostar det? Det kan kosta dig för mycket?
Tänk efter vad som är värt.
Hur mycket är du värd?
Några öre eller mer?
Vad är du värd?




Fri vers av Tina79
Läst 168 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-08 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina79
Tina79