Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blev lite inspirerad av Judas Ekholms dikt Våldtagen av Gud som är en riktig höjdare....vetja


FAN SLÄPPER LOSS

FAN han släpper loss
med förklädnader många
när in i oss
han sig krångla
han leker
med lasten och lusten
smeker....
alla köttsliga begär
lismande är rösten
till slut vet du
ej längre vem du är
för moralen din krossas
i sitt skal
du kan ej längre låssas
du blir lättfotad och fal.






Gurra




Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-08 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP