Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DEN SJÄLVGODE HAN SÄGER

Den självgode han säger:

"Jag behöver ingen Gud!"

Ända tills han konfronteras

med Hans dubbla kärleksbud

För ingen av oss klarar

att uppfylla detta bud

Men den självgode han säger:

"Jag behöver ingen Gud!"

 

LARZ GUSTAFSSON 8/5 2019

 

Själv behöver jag ingen ateism.

Den kastade jag på soptippen i oktober 1984.




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 240 gånger
Publicerad 2019-05-08 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP