Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fantasiekonomi

 

Hur ska detta sluta
byta kosing mot kryptovaluta

utopi eller realitet
ses inom närtid dumdristighet

eller likt genidrag
ekonomin som stark eller svag

Bitcoin blev första
nya betalsättet och där största

dock vi ser i spegel
de redan glömt i gammal regel

tes att cash is king
gäller när allt kommer omkring

samt som ortodox
money talks and bullshit walks
 




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-08 23:23



Bookmark and Share


  Fulbergarn
cash is king
kryptovaluta
kan på sin höjd vara
ett bihang
2019-05-11

  Öknens Ros VIP
Det är cash som gäller!
2019-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP