Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den som begår ett övergrepp tänker sig nog inte för. Det vill säga att den personen blott känner sin egen dragning till att agera. Men inte tänker på att det är 'en människa' som utsätts för 'maktens tjusning'...


Något litet om att 'ta för sig'





Själv undrar jag över
människors 'korttänkthet'
när de tar för sig av det
som ser så lockande ut.

Kanske de handlar först
och inte tänker ens förrän
protesten alls kommer,
om den kommer.

Ibland är en själ bara tyst
och hoppas att det som hände
var en engångsföreteelse.
'Skamgreppet' med mera,

har jag inte lyckats få
någon annan förklaring på
än som 'tanklöshet'.
Och kanske 'tillfällig sinnesförvirring'.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 276 gånger
Publicerad 2019-05-09 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP