Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ropen Skalla

 

Nästan alla nätter hör
Hr Skogsduva oss stör
hoar liksom uggleljud
visslar efter fågelbrud

igår äntligen kom svar
Frk Duva sa du blir far
dock villkoret i bagage
ville ha ett rede i etage

vattentäta skikt i taket
sen ruggar vi oss naket
bli varanns turturduva
parar oss sen ägg ruva

bygger vi intill gatukök
gratisäta av tappad lök
korv och mos med mera
fås gökenergi avla flera

plötsligt slutade sången
han hoade sista gången
icke igen hona locka hit
flydde samt blev eremit







Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-09 21:23



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Fint rimmat om fågeln som kackar i andras bon.
2019-05-10

  Larz Gustafsson VIP
Fralla åt alla!
En fralla - alla får en!
2019-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP